Zagreb,
18
listopad
2023
|
09:59
Europe/Amsterdam

Novi priručnik VELUX Design Guide II za ravne krovove

Sažetak

Svibanj 2023. – VELUX s ponosom najavljuje najnovije izdanje priručnika Design Guide II za prozore za ravni krov namijenjenog arhitektima i projektantima koji traže inspiraciju i rješenja za osvjetljenje prostora ispod ravnog krova. Novi priručnik nadopunjuje Design Guide II za kosi krov objavljen 2022. 

DesignGuide-FRW_tablet-PSD33-2

 

Novi priručnik Design Guide II sadrži 50 inspirativnih primjera i 30 tehničkih detalja, pružajući mnoštvo ideja, praktičnih savjeta i smjernica, za postizanje savršenog osvjetljenja, svima koji koriste VELUX prozore za ravni krov u svojim projektima.

"Oduševljeni smo što možemo objaviti naš novi priručnik Design Guide II za ravni krov", kaže Tomislav Fabek,  arhitekt tvrtke VELUX. "To je fantastičan izvor za arhitekte i projektante koji žele stvoriti energetski učinkovite i inspirativne prostore, maksimalno iskorištavajući prirodnu svjetlost. Uvjereni smo da će naši partneri pronaći obilje inspiracije koja će im pomoći u stvaranju uistinu jedinstvenih i lijepih prostora."

Novi priručnik Design Guide II dostupan je za preuzimanje na sljedećem linku na službenoj stranici tvrtke VELUX. Zašto čekati? Preuzmite ga danas i nadahnite se!

Informacije o grupaciji VELUX

Preoblikujemo prostore od 1941. godine. Tvrtka VELUX već više od 80 godina pomaže ljudima da uz dnevnu svjetlost i svjež zrak kroz krovne prozore preoblikuju svoj prostor ispod krova u omiljeno mjesto za život. Naš proizvodni program uključuje krovne prozore i modularne svjetlarnike, dekorativna sjenila, rolete za zaštitu od vrućine, proizvode za ugradnju kao i rješenja za pametnu kuću. Naši proizvodi pomažu osigurati zdravu i održivu unutarnju klimu prostora pogodnu za rad, učenje, igru i opuštanje. Djelujemo globalno – s prodajom i proizvodnjom u više od 40 zemalja i oko 11.500 zaposlenika diljem svijeta. VELUX grupa je u vlasništvu VKR Holdinga A/S, društva s ograničenom odgovornošću u potpunom vlasništvu neprofitnih, dobrotvornih zaklada (THE VELUX FOUNDATIONS) i obitelji. U 2021. VKR Holding ostvario je ukupni prihod od 3,5 milijarde eura, a VELUX ZAKLADE su donirale 244 milijuna eura u dobrotvorne svrhe. Za više informacija o VELUX grupi posjetite velux.com.